Was de zalmfilet onder de koude kraan, dep ze droog en snijd
ze in blokjes van ± 5 cm.
Kook intussen de broccoliroosjes in 5-6 minuten in een flinke
laag water met wat zout gaar, giet ze af en laat
uitlekken.
Pers de knoflook.
Verhit de olie in een wok of diepe braadpan tot deze begint te
dampen.
Voeg de stukjes zalm met de knoflook en de geraspte
citroenschil toe en roerbak ze voorzichtig omscheppend 3
minuten.
Voeg de broccoliroosjes en de boter aan de zalm toe en bak ze
voorzichtig omscheppend 1 minuut mee.
Voeg naar smaak zout en peper, het citroensap en de
cashewnoten toe.
Lekker met aardappelpuree.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |